Engineering and Operations Committee

Teams Meeting Agenda

Tuesday, April 8, 2025, 9:30 a.m. - 11:00 a.m.

Board Committee meetings will be held electronically, without a physical location, until further notice. These remotely conducted meetings will be recorded. Members seeking additional information should contact Christine Parent at (603) 536-8823 or parentc@nhec.com. Minutes of all meetings will continue to be available at NHEC.com.

- 9:30 a.m. Agenda Review & October Meeting Recap (Presenter: Chair Mongeon, Duration: 5 min.)
- II. 9:35 a.m. Charter Review: Policy Nos. B-2 (Attachment C) and B-10 (Presenter: Chair Mongeon, Duration 10 min.)
- III. 9:45 a.m. Safety Update (Presenter: Dustin Ryan, Duration: 10 min.)
- IV. 9:55 a.m. Capital Construction Budget 2024 Year End Results and 2025 Updates (Presenter: Luke Croteau, Duration: 25 min.)
- V. 10:20 a.m. 2024 Reliability (Presenter: Luke Croteau, Duration: 25 min.)
- VI. 10:45 a.m. Engineering Brief (Presenter: Luke Croteau, Duration: 10 min.)
- VII. 10:55 a.m. Adjournment (Presenter: Chair Mongeon, Duration: 5 min.)