## **NHEC Board of Directors Agenda**

# NHEC Pemi Board Room, 287 Highland Street, Plymouth, NH Tuesday, January 28, 2025, 8:30 a.m.

### Estimated meeting duration of 3 hours, 5 minutes (including Executive Session)

Members interested in attending the meeting should contact Maida Lessard at 603-536-8861 or lessardm@nhec.com.

#### All Times are Estimates

- I. **8:30 a.m.** General Meeting (Presenter: Chair Darcy, Duration: 5 min)
  - A. Call to Order
  - B. Agenda Approval
  - C. Approval of Consent Agenda Items:
    - 1. December 17, 2024, Board Meeting minutes
    - 2. January 7, 2025, Continuation of December 17, 2024 Board Meeting minutes to elect Nominating Committee members
    - 3. Directors Expense Reports
- II. 8:35 a.m. Chairman's Report (Presenter: Chair Darcy, Duration: 10 min)
- III. 8:45 a.m. Board Committees (Presenter: Chair Darcy, Duration: 20 min)
  - A. Budget, Finance, and Rates Committee (Presenter: Jerry Stringham, Duration: 5 min)
    - Approval of December 13, 2024 Budget, Finance, and Rates Committee Meeting minutes
  - B. Executive Committee (Presenter, Chair Darcy, Duration 15 minutes)
  - C. Any other committee items requiring action or update
- IV. 8:55 a.m. Member Comments (Electric & Broadband) (Presenter: Chair Darcy, Duration: 10 min)
- V. 9:05 a.m. President/CEO Report (Presenter: Mr. Jennings, Duration: 20 min)
  - A. New website rollout
  - B. Authorized Signatory Review Resolution
  - C. Approval of 2025 Balanced Scorecard
- VI. 9:25 a.m. Board General Session (Presenter: Chair Darcy, Duration: 15 min)
  - A. NRECA Report (Ms. McElaney)
  - B. Review Board Tracking Report
  - C. Schedule any necessary Committee Meetings
  - D. NHEC Foundation Report Q4
  - E. NHEC Contributions and Donations Q4

## F. Misc. Additional Items

- VII. **9:40 a.m.** Executive Session (separate agenda)
- VIII. **9:45 a.m.** Break (15 min)
- IX. Additional Board Packet Attachments