NHEC Executive Committee Agenda Teams Meeting Friday, January 24, 2025, 10:00 a.m. Estimated meeting duration of 1 hour, 20 minutes

This meeting will be conducted remotely, without a physical location. Members seeking additional information should contact Maida Lessard at 603-536-8861 or lessardm@nhec.com.

All Times are Estimates

- A. Call to Order
- B. Agenda Review
- C. Approve December 14, 2024 Executive Committee Meeting (Board & GC) minutes
- II. **10:05 a.m.** Review of Bylaws (Presenter: Chair Darcy, Duration: 10 min)
- III. **10:15 a.m.** Policies Review (Presenter: Chair Darcy, Duration: 20 min)
- IV. 10:35 a.m. Board Tracking Report Revisions (Presenter: Chair Darcy, Duration: 5 min)
- V. **10:40 a.m.** Strategic Plan and Enterprise Risk Management (Presenter: Chair Darcy and Mr. Jennings Duration: 20 min)
- VI. **11:00 a.m.** 2025 Election (Presenter: Chair Darcy, Duration: 15 min)
- VII. **11:15 a.m.** Signatory Authorization Review (Presenter: Mr. Jennings, Duration: 5 min)
- VIII. **11:20 a.m.** Adjourn